{ välkomna }

Hjärtligt välkomna till vår nystartade blogg - här kommer vi löpande att lägga ut info om kommande Scrappening! Kika gärna in ofta så att ni inte missar något... när oktober närmar sig kommer det förhoppningsvis finnas massor att läsa här! Vem vet, kanske kan det bli aktuellt med lite förhandsinfo angående tävlingar eller utmaningar...

Här finns lite bilder från Scrappening 2006, och har ni någon rolig historia från tidigare träff att dela med oss andra får ni gärna höra av er.

scrappening@hotmail.com

Återigen, hjärtligt välkomna hit!


Malin, Elisabeth & Malin


{ inbjudan Scrappening 2007 }

Nu är det äntligen dags igen - Scrappening 2007!

Lördag & söndag 27-28 oktober
Wartagården Göteborg


En hel helg med scrapping, kortmakeri och trevligt sällskap  - vi hoppas att många vill vara med även i år.

Precis som tidigare år har vi bokat Wartagården och det finns plats för ungefär 50 scrappare - kanske några fler om vi sitter riktigt nära.


500kr för båda dagarna alternativt 350kr för enbart lördagen eller 250kr för söndagen. I priset ingår lunch (båda dagarna), middag på lördagen, frukost på söndagen, dricka, kaffe/te, smörgåsar, kakor, frukt och snacks.

Vi startar kl 10 på lördagen och håller på så länge vi orkar, på söndagen börjar vi när vi orkar (kl 10) och håller på fram till kl 17.


Det kommer att ordnas diverse utmaningar, tävlingar, utlottningar, lotterier och aktiviteter under helgen. Ni får gärna höra av er om ni har något förslag ellervill bidra med en egen happening!


Butikerna
Scrapperiet & Arkivet
kommer att finnas på plats i lokalen med varor till försäljning.


Visst låter det kul!?!


Hör av dig om du vill anmäla dig eller har några frågor
scrappening@hotmail.com

Ni får en bekräftelse på er anmälan inom någon dag - betalningsinfo, vägbeskrivning mm skickas ut längre fram. Vi kommer också löpande att uppdatera bloggen med information om Scrappening.


Väl mött!

Malin, Elisabeth & Malin{ bilder från Scrappening 2006 }

Bilder från vår Scrappening 2006, en salig blandning - huller om buller!
RSS 2.0