{ tack alla... }


Stort tack till alla som var med på årets Scrappening - hoppas att ni alla har haft roligt och att ni åkte hem med väskan full av inspiration...

Ses nästa år! :)

Malin, Elisabeth & Malin


                      

{ en liten "sneak-peak" }

Nu är det verkligen inte långt kvar... åh vad roligt det ska bli! Det är fortfarande en del kvar att göra... grejer som ska hämtas, klippas, flyttas... ja det är mycket nu... men vi längtar till lördag!

Här får ni en liten sneak-peak inför helgen, något ni kommer att... nej det kan vi ju inte berätta nu - vad tokigt det höll på att bli, vilken tur att jag hann hejda mig... men kolla in bilderna...

{ butiker och företag som sponsrar }Förutom Arkivet och Collage Scrapbooks som både sponsrar samt finns på plats under hela Scrappening-helgen, så har vi fått sponsring på olika sätt från följande butiker och företag:{ Arkivet & Collage }

Vi vill påminna om att två välfyllda butiker kommer att finnas på plats hela helgen - nämligen Arkivet Design och Collage Scrapbooks... det är alltså ingen större fara på taket om ni glömmer något hemma - "risken" är stor att det finns nytt att köpa på plats! :)

{ tid och plats }

Vi har fått flera förfrågningar om vilka tider det är som gäller till helgen, vi har nog inte skrivit ut den informationen här i bloggen tidigare men alla ska ha fått det på mail (bekräftelsen) - för att ingen ska missa det så kommer det här:

Lördag 25 oktober kl 10-23  -  Söndag  26 oktober kl 9-17
Wartagården
Södra Sälöfjordsgatan 29 (Hisingen) Göteborg
karta och vägbeskrivning: Eniro eller Hitta.se

{ röstning under Scrappening }

I år har vi tänkt att pröva ett nytt sätt när det gäller tävlingar och röstning på Scrappening. Tidigare har vi ju gjort så att alla har varit med och röstat, men eftersom vi är så många i år kan det bli lite svårt att hantera - det var många lappar att räkna och hålla ordning på redan förra året om vi ska vara ärliga. *ler* Så i år kommer röstningen till stor del att ske med hjälp av det nummer ni får när ni kommer, till varje tävling kommer ett tiotal nummer att ropas upp - dessa tio personer blir just denna tävlings "jury", de tittar igenom de inkomna tävlingsbidragen, tar sedan varsin lapp och skriver upp de tre bidrag som de tycker bäst om och som uppfyller tävlingens krav. Även detta är en idé som vi lånat med oss ifrån sommarens träff i Halmstad, vi hoppas att det ska fungera bra!

Ditt nummer använder du också när du vill deltaga i en utmaning så det gäller att hålla ordning på sin lilla nummerlapp under hela helgen, när du har skapat något till en utmaning så lägger du ditt nummer vid ditt bidrag - på så sätt ska du inte kunna "hamna" i denna tävlings jury...

{ bra att veta om en av helgens utmaningar }

Här kommer lite förhandsinfo till en av de utmaningar som dyker upp under nästa helg... det kan vara bra att ha med några svartvita foton... jojomensan så är det förstår ni. :)


{ packlista... }

Vi är nog många som behöver en lista till hjälp när det är dags att packa för scrapträff - vi kan väl hjälpas åt? Och på så sätt minska riskerna att något viktigt ligger kvar hemma på hyllan när det väl är dags... Vi har påbörjat en packlista här nedan, hjälp oss att fylla upp den genom att kommentera i detta inlägg (vi går in med jämna mellanrum och uppdaterar listan). Tack!

packlista inför Scrappening 2008

-  foton (färg/svartvita, små/stora)
-  skärmatta, linjal & kniv / skärmaskin
-  limpenna, fotofix, gluedots, tejp - allt klistrigt
-  cardstock
-  mönstrat papper
-  dekorationer: blommor, brads, knappar, band mm
-  pennor
-  namnskylten
-  stämplar (alla sorter)
-  stämpeldynor, färger (distress, akryl)
-  stämpelrengöring
-  penslar
-  idébok
-  sax
-  stansmaskin (Quickutz, Bosskut, Sizzix...)
-  diverse dies till ovanstående
-  kamera
-  spillpapper / kladdpapper
-  kudde (om man inte har en mjuk rumpa att sitta på *hihi*)
-  godis och dricka man själv vill ha
-  ett glatt humörVad ska du ha med dig???


{ håll reda på ditt nummer under Scrappening }

När ni kommer till årets Scrappening får ni alla varsin nummerlapp, detta nummer ber vi er alla hålla reda på under helgen. Ni som vill delta i tävlingar och utmaningar kommer att använda er av detta nummer, röstning kommer att ske med hjälp av detta nummer (mer info kommer) och det kan också hända att det dyker upp en liten utlottning bland helgens nummer... (Denna idé har vi lite fräckt lånat ifrån sommarens scrapträff i Halmstad - tack så mycket!)

{ förtydligande ang "kommentera och vinn" }

Torsdag 9 oktober, tisdag 14 oktober och söndag 19 oktober. Om ni under dessa dagar (kl 0-24) kommenterar här i bloggen så har ni chans att vara med att vinna i vår utlottning - varje kommentar räknas som en lott. Endast en kommentar per inlägg räknas, men ni får gärna kommentera äldre inlägg (som rör Scrappening 2008) - det viktigaste är att kommentaren är registrerad i bloggen på angivet datum!

(Vi hoppas såklart inte att detta innebär att ni alla andra dagar struntar i att kommentera här i bloggen! *ler*)

{ loppisbord i mån av plats }

Vi har fått lite frågor angående loppisbord och om det blir något sådant i år, det hoppas vi såklart kunna lösa - men det kommer att bli i mån av plats, och vi vill redan nu säga - räkna inte med några jätteytor. Självklart ska vi försöka ordna en loppishörna i lokalen (eller utanför), men det kan vara bra att veta att det inte finns obegränsat med plats - släpa inte med er allt ni vill bli av med... vi kan inte garantera att det finns plats för allas loppislådor om de är väldigt många och stora!

{ namnskyltar }

Visst är det dumt att frångå en trevlig tradition? Ni som har varit med på Scrappening tidigare vet vad vi pratar om, just det - utlottningen där man deltar med sin namnskylt!

Lördagen kommer att  inledas med denna utlottning, och har man med sig en  namnskylt kan man vara med och vinna. Det är viktigt att namnskylten är klar när ni kommer eftersom det inte kommer att finnas tid till att göra någon innan själva utlottningen.

Förutom chansen att vinna så är det ju också kul att kunna se vilka alla är, om man nu inte känner varandra sedan tidigare... det är många nya ansikten på årets Scrappening.


{ wartagården }

Många hör av sig angående Wartagården, och här kommer lite info...

Wartagården ligger på Hisingen i Göteborg, gatuadressen är Södra Sälöfjordsgatan 29 - karta och vägbeskrivning hittar ni bäst på Eniro eller Hitta.se.

Vi har fått många frågor gällande övernattning, tidigare år har det ju funnits gott om plats för de som haft lust att sova över - i år finns det tyvärr inte lika mycket plats över till sängar och sömntutor, det finns ett begränsat utrymme att sova på och det är först till kvarn som gäller... maila oss om ni är intresserade av att sova över i lokalen mellan lördag och söndag. En god tanke är väl att våra långväga gäster ska ha förtur till övernattning, det kan väl ingen ha några invändningar emot? Bor man i Göteborg med omnejd är man kanske inte i lika stort behov av att få sova över.

{ shoppa med rabatt }

Vi kan redan nu erbjuda er att handla med rabatt i 2 butiker!My Cards and home- där får ni 15% rabatt på alla beställningar i webbutiken gjorda innan 30/11 om ni anger rabattkod "HÖST".
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Scrapbook etc- här får ni 15% i både webbutiken samt i butiken på Danska vägen under oktober månad. Uppge koden "Scrappening"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så klart kan du även handla på Scrappening där det kommer finnas 2 butiker på plats!!!


{ kommentera och vinn }

Förra året kunde man kommentera hej vilt under en veckas tid och varje kommentar (per inlägg) blev då till en lott och en vinstchans, i år skruvar vi till det lite och ger er tre datum då era kommentarer blir till lotter. Torsdag 9 oktober, tisdag 14 oktober och söndag 19 oktober. De kommentarer ni gör just dessa dagar (endast en kommentar per inlägg räknas) blir era vinstchanser i utlottningen på Scrappening.

Så kika in i bloggen varje dag fram till Scrappening. Vem vet när nästa inlägg kommer....och vad det innehåller...

{ redan oktober - årets Scrappening närmar sig }

Tänk att det redan är oktober, årets Scrappening närmar sig med en väldig fart - och nu på lördag är det bara tre veckor kvar! 

Har ni börjat fundera på vad ni ska ha med er? Precis som förra året tänker vi köra lite uppladdning här i bloggen, vi vill ju alla komma i rätt stämning eller hur?! Vi hjälps väl åt med packlistan på samma sätt i år igen? Och kommer ni ihåg att vi hade en utlottning bland era kommentarer förra året? En sådan ska vi såklart ha igen, mer info kommer inom några dagar. Lite förhandsinfo om aktiviteter under helgen kan det kanske också bli, sånt som kan vara bra att veta.

Ja det finns minsann mycket att fundera över, och det kan helt klart vara värt att kika in här i bloggen med jämna mellanrum under veckorna fram till Scrappening...

RSS 2.0