{ nyfikna... }

Är det många av årets deltagare som är här inne i bloggen och läser? Dels undrar vi därför att... ja vi är nyfikna helt enkelt :) men också för att det är bra att veta om alla tar del av informationen! Särskilt viktig info mailar vi såklart också... men det är alltid bra att veta!

{ viktig info angående lokal }

Det här med lokal har verkligen strulat fram och tillbaka för oss den här gången, först fick vi tag på en större lokal och lät därför fler anmäla sig... sedan visade det sig att den lokalen varken var så stor som vi hade fått uppgift om eller så bra som vi hade önskat. Jakten på lokal tog ny fart, och vi lovar - vi har ringt, som vi har ringt... till alla (både tänkbara och otänkbara) i Göteborg. Men inget napp. Om en lokal var bra så var den bokad - om en lokal var ledig så var den inte bra.

Och nu  har vi bestämt oss - det blir Wartagården i år också, en lokal vi varit nöjda med förut och som vi vet fungerar bra. Ni som varit med tidigare vet hur det ser ut och hur stort det är där. Grejen är ju att det i år är fler anmälda. Vi vill redan nu förvarna om att det kanske kan bli lite trångt på årets Scrappening, men vi är övertygade om att det kommer att bli bra.

Om någon vill avboka sin plats på grund av detta ber vi er kontakta oss via mail - scrappening@hotmail.com - det är självklart inte några problem!!!


{ sista dagen att betala }

Idag (15 september) var sista dagen att betala in till Scrappening 2008, vi har skickat ut mail för att påminna om detta och det är några som hört av sig - tyvärr måste vi nu meddela att de som inte betalat in eller hört av sig blir av med sin plats, ni som är berörda av detta får information om detta via mail nu ikväll . Detta för att vi ska kunna styra valet av lokal på bästa sätt, med andra ord kan det bli aktuellt med ändring av lokal men detta kommer ni att få mer information om längre fram.

{ dags för lite aktivitet? }

Ja vad säger ni? Nu börjar det väl bli dags för lite aktivitet här i bloggen va'? På torsdag kväll ska vi ha planeringsmöte, och en tanke vore ju att ni genom att kommentera detta inlägg kan ge förslag på vad ni skulle vilja ha för aktiviteter på Scrappening 2008... Har du hört talas om någon ny teknik eller produkt och blivit nyfiken? Finns det kanske något du sett andra göra länge men själv inte fått kläm på? Vi kan inte lova att vi hittar någon som kan visa eller lära ut, men vi lovar att göra vårt bästa! Du kanske själv vill bidra med en happening? Eller har du kanske hört talas om någon spännande tävling? Kommentera... kommentera... tack!

Men hallååååå - är det ingen som är här och läser? Ingen som har några önskemål eller förslag?!?! Kom igen nu!!!

RSS 2.0