{ stort tack }


Tusen tack till alla er som varit med på helgens Scrappening - vi hoppas att ni har haft lika kul som vi har haft och att ni har fått en massa ny inspiration och nya vänner. Vi ses väl nästa år igen?

Malin, Elisabeth, Malin & Erica{ 4 dagar kvar }

Scrappening kryper närmare och förberedelserna pågår för fullt! Vi har fått en del frågor angående tider i helgen - info om det mesta fanns i den bekräftelse vi skickade ut när ni hade anmält er... men längre ned i detta inlägg finns lite info. Vi förstår självklart att det är svårt att komma till Wartagården prick kl 10 på lördag förmiddag, men eftersom vi under morgonen behöver tid att förbereda i lokalen kommer vi inte att öppna dörrarna förrän närmare kl 10. Det finns ju platser till alla! :)Scrappening 2009

24-25 oktober
lördag kl 10-23 & söndag kl 9-17

Wartagården, Göteborg
Wartagården ligger på Hisingen i Göteborg och gatuadressen är Södra Sälöfjordsgatan 29. Vägbeskrivning och karta hittar ni bäst på www.gulasidorna.se eller www.hitta.se.

Mat som ingår: välkomstfika, lunch och middag på lördagen - förmiddagsfika och lunch på söndagen. Under hela helgen finns det kaffe/te, vatten och frukt.{ 7 dagar kvar }

En vecka kvar - har ni börjat packa? Kanske har ni i alla fall börjat fundera på vad som ska med i väskan? Här kommer en liten packlista - det är ju alltid bra att ha till hjälp eller hur? Vi kan väl hjälpas åt, fyll på listan genom att kommentera inlägget! :)

- skärmatta+kniv, skärmaskin, sax
- foton
- lim, fotofix, gluedots, tejp
- papper - cardstock + mönstrat
- dekorationer
- pennor
- stämplar
- färger - akryl, distress, dynor
- penslar
- stansar
- stansmaskin+tillbehör (QK, Bosskut el dyl)
- kamera
- embossingfön
- kladdpapper
- handduk
-
-

(Och ni har väl koll på det där med namnskylten...?)

{ 12 dagar kvar }

Arkivet kommer att finnas på plats under hela Scrappening-helgen och Tarja kommer att ha med sig en stor del av butikens härliga sortiment - om ni har några särskilda önskemål eller om ni vill förbeställa till Scrappening så går det bra att maila Tarja direkt!

Även i år kommer det att bli en loppishörna, ett bra tillfälle att låta gamla saker byta ägare - något du tröttnat på kanske är nytt och spännande för någon annan. Glöm inte att märka upp dina saker väl och ta med en ask till pengar, använd gärna en låda till dina saker för bättre ordning på loppisbordet.


{ bara två veckor kvar }

Nu kan man börja nedräkningen på allvar - om några timmar är det bara två veckor kvar till Scrappening 2009! Det känns helt galet att ett år kan gå så fort, nu är det snart dags igen. Kul att så många vill vara med ännu en gång. Alla bitarna börjar falla på plats och av erfarenhet vet vi att de sista två veckorna brukar försvinna i en rasande takt, vi hoppas att ni alla känner er laddade!?

Det finns möjlighet att sova över i lokalen även i år, men vi måste innan få veta vem som vill sova över för att kunna ha koll på hur många det blir. En del är redan uppskrivna på en lista, men om du vill sova över och inte har hört av dig så ber vi dig göra det nu scrappening@hotmail.com. Det finns tyvärr inte plats för alla att sova över så om antalet nattgäster skenar iväg måste vi sätta stopp. Det är också viktigt att alla som sover över lämnar sina "sovgrejer" i bilen under lördagen - vi behöver allt utrymme till diverse aktiviteter och ber er därför plocka in sängar, madrasser och annat skrymmande till kvällen.

Och ni glömmer väl inte... namnskylten!?! Den är viktig av flera anledningar... dels så är det ju kul att veta vad scrapparen på andra sidan bordet heter - men det är också så att ni kan vinna på er namnskylt... en utlottning sker på lördag förmiddag!

En liten detalj om helgens mat - är det någon som är allergisk men som inte har hört av sig till oss!?! Det behöver vi i så fall veta omgående.

Det var nog allt just nu. Men nedräkningen har börjat - snart är det äntligen dags igen!!!


RSS 2.0