{ bara två veckor kvar }

Nu kan man börja nedräkningen på allvar - om några timmar är det bara två veckor kvar till Scrappening 2009! Det känns helt galet att ett år kan gå så fort, nu är det snart dags igen. Kul att så många vill vara med ännu en gång. Alla bitarna börjar falla på plats och av erfarenhet vet vi att de sista två veckorna brukar försvinna i en rasande takt, vi hoppas att ni alla känner er laddade!?

Det finns möjlighet att sova över i lokalen även i år, men vi måste innan få veta vem som vill sova över för att kunna ha koll på hur många det blir. En del är redan uppskrivna på en lista, men om du vill sova över och inte har hört av dig så ber vi dig göra det nu scrappening@hotmail.com. Det finns tyvärr inte plats för alla att sova över så om antalet nattgäster skenar iväg måste vi sätta stopp. Det är också viktigt att alla som sover över lämnar sina "sovgrejer" i bilen under lördagen - vi behöver allt utrymme till diverse aktiviteter och ber er därför plocka in sängar, madrasser och annat skrymmande till kvällen.

Och ni glömmer väl inte... namnskylten!?! Den är viktig av flera anledningar... dels så är det ju kul att veta vad scrapparen på andra sidan bordet heter - men det är också så att ni kan vinna på er namnskylt... en utlottning sker på lördag förmiddag!

En liten detalj om helgens mat - är det någon som är allergisk men som inte har hört av sig till oss!?! Det behöver vi i så fall veta omgående.

Det var nog allt just nu. Men nedräkningen har börjat - snart är det äntligen dags igen!!!


Kommentarer
Postat av: erica

Det ska bli så himla kul! Finns det möjlighet till loppisbord i år oxå?

2009-10-09 @ 09:45:47
URL: http://pysselmm.blogspot.com/
Postat av: Aase/ängel60

Detta ser vi fram emot med glädje :=)

Kramen Aase

2009-10-10 @ 15:44:22
URL: http://angel60.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0